Beyaz Camda Spikerlik

Televizyonun icad─▒n─▒ takip eden y─▒llarda h─▒zla ilerleyen teknoloji sayesinde artan kanal ve yay─▒n say─▒s─▒, medya sekt├Âr├╝ ├žal─▒┼čanlar─▒na olan ihtiyac─▒ artt─▒rd─▒. Bu geli┼čmeye paralel olarak kamuoyu ├╝zerinde ekranlar─▒n da g├╝c├╝ art─▒nca, Spikerlik ve Sunuculuk en pop├╝ler mesleklerden biri haline geldi. Televizyon veya radyolardan yap─▒lan yay─▒nlarla pek ├žok insan─▒n evine konuk olma d├╝┼č├╝ncesi, bu sekt├Ârde ├žal─▒┼čmak isteyenlerin ortak nedeni. Peki, son y─▒llar─▒n en ├žok ilgi g├Âren mesle─či olan Spikerlik nedir ve Spiker olmak i├žin gerekli ┼čartlar nelerdir? T├╝rkiyeÔÇÖnin tek medya ko├žu ve ┼ču an ekranlarda mesle─či icra eden bir├žok spikerin de hocas─▒ olan Hakan ├ľzt├╝rkÔÇÖle ÔÇśÔÇÖSpikerlik ve SunuculukÔÇÖÔÇÖ ├╝zerine konu┼čtuk.