İletim Gazetesi Muhabir Ağı Genel Toplantısı Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber: Ayşegül Nişli

İstanbul Üniversitesi’nin öğrenci uygulama gazetesi olan İletim, 2023-2024 öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İletişim Fakültesi Amfi-C’de 23 Ekim Pazartesi saat 17.00’da düzenlenen toplantı İletim Gazetesi sorumlu hocası Doç. Dr. İbrahim Sena Arvas’ın konuşması ile başladı. İletim Gazetesi’nin yeni atılımlarından bahseden Doç. Dr. Arvas, muhabir ağına katılmak isteyen öğrencilerden beklentilerini dile getirdi. “İletim’e içerik üretmemeniz için hiçbir sebep yok. İçerik üretirken korkmayın, yapabilir miyim diye düşünmeyin” şeklinde konuşan Arvas, haber yazma tekniklerini öğrenmek isteyen her öğrenci için pazartesi günleri saat 17.00’da atölye düzenleyeceğini ekledi.

Ardından söz alan İletim Gazetesi Haber Müdürü Abdullah Tozlu, sunumunda İletim’in işleyişinden bahsetti. Gönüllü öğrencilerin de katılımıyla oluşturulacak muhabir ağı hakkında konuşan Tozlu; öğrenciler tarafından üretilen içeriklerin haber merkezine nasıl ulaştırılacağı, haberin yayınlanma aşaması ve muhabirlerden beklentilerine dair bilgi verdi. Tozlu, konuşmasında İletim’in öğrencilere sektöre yönelik kazandırdığı deneyimin de altını çizdi.

Toplantının son konuşmacısı İletim TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Tahircan Adlı ise yeni bir girişim olan İletim TV hakkında bilgi verdi. İletim Gazetesi’nin aynı zamanda görsel içerikler üretmesinin önemine değinen Adlı, “Hızlı tüketim alışkanlıklarımızı yönetmek için haberlerin görsel içeriklerini de hazırlayabiliriz” şeklinde konuştu.

İletim Gazetesi Muhabir Ağı Genel Toplantısı Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.