İstanbul Üniversitesi Öğrencisi TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda 3. Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber: Melek Öztürk

İstanbul, (İÜ Haber Merkezi) – İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü yeni mezunlarından Hasan Alperen Tuncer, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fırat Tufan danışmanlığında hazırladığı “23.59” adlı podcast programıyla 12. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Podcast kategorisinde 3. oldu.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi (İÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunlarından Hasan Alperen Tuncer, hazırladığı çalışmayla Podcast kategorisinde 3. olarak derece elde etti.

“23.59” yeni nesil teknolojilerin etkilerini ele aldı

Hasan Alperen Tuncer’in yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “23.59”, podcast ve videocast serisi olarak hazırlandı. “Yapay zekâ çağının başladığı o gün, gece yarısından hemen önce duymanız gereken bir şeyler var!” mottosuyla yola çıkan proje, teknolojik gelişmelerin dijital dünyanın yanı sıra iş yapış biçimleri ve toplumsal davranışlar üzerindeki etkilerini alanında uzman isimlerle ele aldı.

Yeni bir çağın eşiğini simgeleyen “23.59” metaforundan hareket eden Tuncer, yapay zekânın çalışma modellerinden insan psikolojisine kadar farklı alanlarda meydana getirdiği sosyolojik değişimleri işledi.

İstanbul Üniversitesi Öğrencisi TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda 3. Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.