İletişim Fakültesi’ne Portekiz’den konuk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber: Mutlu Bilge – Mazlum Bucuka

Erasmus+ Öğretim Üyesi Ders Verme Hareketliliği kapsamında Portekiz Viseu Politeknik Üniversitesinden Doç Dr. Ana Mafalda Matias, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne konuk oldu.

Doç. Dr. Ana Madalda Matias, Erasmus öğrencileri için özel olarak hazırlanan ders programı kapsamında; Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden Arş. Gör. Dr. Ezel Türk’ün Halkla İlişkiler (Public Relations) dersine konuk olarak katıldı ve dersi kendisi anlattı ve pazarlama, marka ve pazarlama araştırmaları ile trendler konusunda sunum yaptı.

Dersin sonunda konuk Öğretim Üyesi Doç. Dr. Matias’a, Erasmus Fakülte Koordinatörü Prof. Dr. Hatun Boztepe Taşkıran tarafından katılım sertifikası takdim edildi.

Araştırma Gövevlisi Dr. Ezel Türk, özel olarak ilgilendiği konuk Öğretim Üyesi Matias’a Süleymaniye Camii ve civarını gezdirdi.

İletişim Fakültesi’ne Portekiz’den konuk
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.